sengal tulang punggung

ada mommy yg sakit2 & sengal tulang punggung x bila berdiri lama2? saya cikgu, mmg fitrah kerja nak berdiri bila kerja. ada yang ada tips nak kurangkan sengal bahagian tu? nak berurut x berani lg. baru 10weeks.

2 Các câu trả lời

Sama weekd dan saya pun sengal tulang punggung.. kalau berdiri tu tak pasti la, tapi saya kerap2 gerak,berjalan lepastu duduk.. sakit balik bila dari duduk nk bangun, dan dari bangun nak duduk, bila bergerak kurg sikit.. itu saya buat la.. 😅

Kesian ibu mengandung.. Maybe kena cari kasut yg comfort.. Tilam yg lebih selesa utk balance tulang blkg.. Dan kalau baby dah berat..try beli support ni.. Kat shoppe byk n murah..k