Baru masuk 6 minggu..

Ada mommy tahu? Rasa mengalir je dekat bawah tu. So far takada rasa sakit lagi. #firstbaby #seriusnanya

Baru masuk 6 minggu..
21 Các câu trả lời

pergi hospital terus sis..kalau ada pendarahan..seLalu nurse kt kk dh ckp kalau ada pendarahan kt bawah terus g hosp

Sy pn pnh alami.. tahan ward 2 hari.. lpas tu alhamdulillah ok ..kena bnyk rehat.. jgn bnyk fikir..

Xnormal ni sis.. Walaupun xsakit wajib g hospital or klinik berdekatan check scan tgk cm ne bby

Tak normal sis. Spotting/ bleeding awal kehamilan boleh jadi ancaman keguguran

tak normal. segera ke hospital. semoga yg baik2 utk awak dn baby🌻

Apa2 pendarahan mcmni semasa hamil memg tak normal. Pg hosp terus

Sebaiknya pegi klinik/ hospital … sbb bdn kita lain lain.

Any bleeding terus pergi clinic/ hospital. Not normal

Sis kena pergi hospital cepat sis. Jangan delay.

Ni bleeding sila pg hospital segera sis.