Klinik Kesihatan

Ada Mommy Kat Sini Yang Pernah Mengalami Pengalaman Pahit Ketika Di Klinik Kesihatan ? Harini Emosi Saya Sangat Terganggu. Saya Memberi Salam Dan Bertanya Kepada Misi Yang Berada Di Kaunter Tetapi Dibalas Dengan Nada Yang Tinggi Dan Sinis , Misi Mengeluh Cakap “ Kalau 100 Orang Tanya Saya Soalan Ni Jenuh Saya Nak Jawab” Saya First Time Datang Ke Klinik Kesihatan Anak Pertama ‘ Saya Memang Tak Tau Apa2 Tentang Cara Dan Proses Yang Mommy Perlu Lakukan Ketika Diklinik Kesihatan , Salahkah Saya Bertanya ?? #firstbaby

5 Các câu trả lời

kalau klinik kerajaan mmg bnyak kali la kena mcam ni , baru takat jga pon dah mara² , tp ada klinik layanan baik ada klinik layanan dia teruk .. sis kena tahan mental je jangan stress² oke ❤️

2y trước

Okay mommy . Terima kasih inshAllah saya sabar dan terus kuat 🥰