Minggu keberapa baby turun

Hi ada mommies yg tahu, minggu keberapa baby turun perut nampak ke bawah ye? Sy dh 34w6d tp perut mcm masih tegang ke atas tk turun lagi. Tapi kepala baby dh dkt bawah. #firstmom #ingintahu #firstbaby #bantusharing ada mommies yg boleh share pengalaman?

2 Các câu trả lời

bila sehari dua nk brsalin.. baby akn trun.. perut nmpak kebawah.. mcm sy hrini perut nmpak kebawah.. esk brsalin..

1y trước

Yeke. Igtkan awal 2 mggu mcm tu. Semoga urusan mommy dipermudhkn, dan selamat mommy n baby ye. Aamin 🤲🏻

36w