EDD 30 APRIL

Ada mommies yg edd 30 april tapi tak beranak2 lagi 🙋🏻‍♀️ Hmmm santai betul baby ni dlm perut mummy dah tak larat ni 🫠 Any tips nak cepatkan bersalin tak? #firstmom #bantujawab #39weeks

8 Các câu trả lời

Hi sis! Edd kita sama tapii takda tanda yang kuatt lagi 🫠. Dah dapat surat serah diri incase overdue 🥹. Kitanyaa dah buat macam macam bagi nak cepat bersalin. Sampaikan dah redha. Takpa laa nak keluar bila pun asalkan keluar mudah, sihatt ☺️

2mo trước

Same sis hari ni patut due dah pagi ni check up kkia. Semoga baby ni cepat2 keluar mummy dah penat usung perut 😂🫠

semoga ibu2 semua dipermudahkan urusan ye...saya kene serah diri 7/5 nanti..ingtkan da ada bukan tp belum lg... walaupun da xselesa bahagian bawah tp masih xde bukaan lg..40minggu sudah...

2mo trước

Due 30hb gak ke sis? InsyaAllah semoga dipermudahkan urusan kita semua sis 🥹 Risau gak baby tanak keluar ni

sy due 28/4.. baby masih selesa dlm perut g.. 4hb kne serah dri.. hrp sblm 4 hb baby bg tanda nk kuar..

Sama kita mummy, saya tunggu utk diinduce je ni esok hari. Admit harini , semoga dimudahkan urusan kita semua

2mo trước

Kenapa induce sis? Semoga dipermudahkan urusan sis 😘☺️

saya dalam wad dh sis...Esok kene induce 😂baby tak nk keluar lagi..

2mo trước

semalam..hihi

Samalaa due 28 tp xde tandaaa..4/5 kena serahh dirii daaa

2mo trước

Bertabah lah kita sis. Sy pun kena serah diri 6hb kalau tak beranak lagi. Semoga dipermudahkan urusan kita sis ❤️

Sy due 28/4. Baby nya xmau kuar lagi 😆

2mo trước

Sabar k sis baby masih nyaman dlm perut lagi 😂 Bila sis serah diri?

mg dpmudahkan segalanya Allahuma aamiin

2mo trước

Tq sis amin yra ❤️