Benci kandungan

Ada masa saya happy sangat2 dgn baby dalam kandungan. Tak sabar nak jumpa. Excited beli barang baby. Excited tgk perkembangan baby. Dah nak masuk 30 weeks pun excited sgt. Tapi Ada masa saya benci sangat2 pregnancy saya. Benci sangat sampai terfikir nak cedera kan diri saya sendiri. Sampai saya imagine beranak nanti mesti saya tak nak pegang baby sebab benci sangat 😣😣😣 saya tak nak ada perasaan mcm ni. Tapi saya tidak boleh kawal. Nak meluah dgn org terdekat pun saya takut diorg sedih nanti

1 Trả lời

Saya ambil serius perkara ini, tapi saya bukan profesional dlm hal ni. Apa kata puan hubungi Talian HEAL di 15555 untuk dapatkan perkhidmatan tele-kaunseling dan sokongan psikososial? #letstalk #loveyourself