Ikot tarikh dh 7 weeks tapi bila scan bru 5w4d..

Ada mana² mommy jadi mcm ni tak??

5 Các câu trả lời

Saya irregular period. Lmp 7w scan 5w5d. Ade kantung ade yolksac. Janin x nmpak lagi sbab pundi kencing kosong masa scan tu. Nxt week repeat scan lagi.. saya track opk. Kalau ikut opk masatu 5w4d, bila scan 5w5d. So tally la juga

2y trước

klau ikot opk sy 4w 5d.. itu la xtally semua.. risau jugak

sye irregular period, 6w 6d ,tapi scan 5w6d lewat seminggu n baru nmpak kantung, janin kecikk sngat, doktor suh repeat balik 4 minggu lagi..die cakap normal je..

sama mcm sy . ikot LMP dah 11w. tp sebab period tak teratur bila scan kat kk haritu baru 6w.

2y trước

tu la su period regular.. tp jd cm ni.. risau dh

Beza 1-2 minggu should be ok.

2y trước

ok.. 2 weeks lgi kna repeat scan.. harap ok.. sbb first time.. sy pjj & ttc pkai opk.. so kira mmg x regular lgsung dgn tarikh subur.. risau lain lak..

Irregular period?