tak lalu makan

ada kesan buruk tak klau memilih makan msa pregnant ni? sy tak selera tgk mkanan berkuah mcm kari, kurma atau sup & sewaktu dgnnya. Yg tekak sy selalu nak makan nasi telur mata dengan kicap, nasi lemak, nasi aym penyet (tanpa sup), atau nasi bujang je. maksudnya yg kering2 je. sayur pun rasa kurng selera tp buah2 sy kerap makan. sy Jadi malas nak masak lauk pauk. sampai husband pun kne mkn ikut selera sy. adakah bahaya utk perkembangan baby?

tak lalu makan
63 Các câu trả lời

Kalau nak baby & ibu sihat, cukup sat segala kena “paksa” juga.....biasa lah pembawakan ni xlah nak ikut sangat..fikir 1 jer makan bkhasiat utk baby Salam perut tu kalau x nanti mcm2 masalah timbul sis🙋🏻‍♀️