persiapan bersalin

Ada kes preggy mom yg bersalin dlm usia kndungan 7 bln lebih kn... ats sbb2 trtntu.... Just nk tny... mummy2 smua mula buat persiapan bersalin pd minggu ke brp preggy ye? Share please...tq?

3 Các câu trả lời

Stat beli 24w.. beli brg keprluan hosp dlu.. mcm baju 3-4 helai.. pampers napkin.. minyak baby.. lps tu topup skit2 keprrluan lain smpai complete.. 30w dh bleh packing.. n kemas2 utk persediaan smbut baby.. takkan dh beranak baru nk basuh baju baby kan.. 😘 hati kena kental skit sbb nnti byk la mulut2 org tua2 yg berbunyi.. awal sgt la, beriye sgt la.. apa la.. ada je tk puas hati..

4y trước

Betul tu..sbb lg lewat usia kandungan kita makin cepat penat dn letih..

Sy skrg da masuk 6bln..alhamdulillah byk persiapan baby da siap

Masuk 7m tu dh boleh kemas2 brg utk ke hospital dh.