Dah nak sebulan x period tapi test negetif je.

Ada ke yg sama macam sy, bulan ni sy x period lagi. Takut termengandung je. Sy dah test 1line je. Tapi period x kunjung tiba.🫠 baby sy baru 8bulan. Ni yg susah hati sgt ni. Sebeleum ni x pernah selewat ini hahaha selalu belas2 haribulan je.

2 Các câu trả lời

takut period x dtg sbb stress pun boleh jd. xpun kdg2 period lps dh bersalin ni jadual dia kjp okay kjp lari. check lg smggu skli utk 2 mggu. klau negatif jgk mmg xde la tu. kot risau pergi je scan. sy pun masa dpt anak 2nd bulan lps, masa tahu preggy anak 1st sy baru 8 bln. 2023 bersalin.2024 bersalin lg huhu redho tersalah rancang. anak 1st rancang menjadi. anak 2nd x brp jd plak 😅

2mo trước

sis pun rancang sendiri ke? sy rancang sendiri gak lepas setahun lebih kahwin baru preggy anak first.. mybe sbb sy baru2 ni batuk teruk sgt terjangkit dr anak. anak kena rsv sy pun terjangkit dr dia.. sy ada ambil ubat selesema n batuk selama 2minggu.. boleh jadi sbb ubat tu juga kot..

sis sama mcm saya.. baby 8bulan period lewat 2minggu. test upt negative. last2 mai jugak period 😂 btw sy breastfeeding lagi n tak pakai apa2 perancang pun..