7w tapi tak nampak baby

Ada ke yang serupa dengan saya? Saya spotting, pergi hospital check, scan patutnya 7week nampak baby dah. tapi saya nampak. kantung kosong. Katanya baby belum jadi? masih ada harapan ke untuk baby ok? #firstbaby

2 Các câu trả lời

Hai sis, dah disahkan hamil ke? Scan dekat atas perut je ke? Takpe nnt repeat scan kan? Saya scan atas & bawah sama nampak pd 8w3d tapi baby baru 6w4d masa tu dekat O & G siap dgr heart beat sbb mesin dia canggih. Baru-baru ni 9w4d bleeding scan atas perut guna 2 mesin scan hospital yg berbeza doktor tak nampak heart beat dia kata tapi scan bawah baru dia nampak heart beat. Nak tengok baby masih bernyawa ke lepas bleeding. Baby nmpk sekali la. Saya rasa mungkin susah nampak sbb jenis mesin ataupun baby sis masih terlalu kecil utk dilihat. Sabar ye sis.

selalu istifar jgn stress jalinkan hungan mcm biasa dgn suami..in sya Allah