KUAT KENTUT

ada ke yang mengandung kuat kentut?? macam pelik tapi ini lah yang aku rasa. Ke memang jenis kuat kentut ? Selalu ckp dekat husb ‘Sorry biy baby kentut’ . lepastu dlm perut rasa mcm ada angin, ada bunyi macam lapar padahal baru je makan. krem2 tu selalu rasa mcm period pain tapi tak kuat.

31 Các câu trả lời

Normal sis...okla tu buang angin..nti angin stuck dkt dlm nti..perut jd xselesa nti..hehe😂😂

Sama la ngn akak jugak..suami,anak ,menantu dok ketawekan akak jer klau terkentut dpn dorang😆

sy pon mcmtu ,kuat sgt kntut ,nk2 lgi klu baby gerak2 ,asyik rse nk kentut + tkencing je 😅

Kak mcm saya kentut ja masa pregnant lps tu bila husband kata kentut saya ckp baby yg kentut😂

4y trước

Tu la kn hahah...cian sungguh emm😂

Hahah sama lahhh. Masalahnya suami pun sama jangkit kuat kentut.. 🤦‍♀️🤣

Saya pun sama.. Smpai kdg2 mcm tak tahu malu pula kentut depan suami😂

Sama laa, kdg kita tk rse malu pon sbb tiba ii je bole kentut kn 🤣

bunyi2 lapar mcm keroncong tu baby gerak tu sis.. rasa halus2 je kan..

4y trước

oh ye ke? aah halus hehe

Hahahahah sy pon. Suami gelak je. Malu pon nak buat camne. 😂

Sy pon sama. Bnyk kentut smpi suami ckp buntut sy dah roasak😁😁

4y trước

hahahahaaa😂