Mood changes

Ada ke yang macam saya dah tak suka buat hobby yang kita suka sebelum pregnant? Saya cepat bosan. Dulu suka tgk movie, skrg tak suka langsung Dulu aktif juga keluar ambil angin, skrg tak suka Walaupun doc suruh bed rest, saya tetap tak suka keadaan diri saya mcm ni. Rasa reckless. Please help 😔😔

3 Các câu trả lời

Sabar ye sis, sy dulu anak first selalu rasa macam tu sampai ckp dalam hati kalau boleh nk baby keluar cpt2. Last2 baby bebetul keluar awal masa 24 minggu and x survived sbb kecik sgt, masa tu menyesal giler sbb pernah mtk macam tu. Sekarang pregnant anak second selalu betulkan niat dlm hati nk baby keluar sihat je nanti cukup 9 bulan biar la sy rasa sakit pun. Bukan nk takutkan sis, sy cuma mtk ibu2 pregnant enjoy the moment je time pregnant. Selalu doa biar dipermudahkan segala urusan semasa mengandung dan baby diberi kesihatan.

2y trước

Terima kasih sis. Banyak saya belajar dari kisah sis. Jadi pengajaran utk saya

Hmmm sy mcm tu skrg.. Sy suka tgok cter hantu pulak.. Tibe jdi berani lain machiam.. Adoi

normal sis. hadap je pembawaan Hamil ni sementara waktu. rehat je dulu.