38 minggu 6 hari

Ada ke yang dah nak masuk 39 minggu tp belum ada tanda2 lg nak beranak? Saya dah buat macam2, exercise apa suma tapi belum ada lg tanda nak kluar 🥲

5 Các câu trả lời

sy 39 week 3hari,tapi baby masih seronok lagi kt dalam🤣hari2 pujuk..penat dady dia ajak keluar sbb tak sabar nak gomoy2 baby🤭harap2 baby keluar sebelum due🤲semoga kita semua di permudahkan bersalin nanti ❤️amin..

sy da 40week 4 days..still xde tnda😢 hari ni da kena srah diri..sbb da over due..hmm..doakan sy dipermudahkan bersalin ya.. sy di hospital skrg..xtau la kena apa..induce ke apa..hm

Sama sis.. saya genap 39 week harini, baby taknak keluar lagi .. seronok sgt terbuai2 dalam perut agaknya.. surat serah diri dh dapat 21/3 .. kita redha jela 🫣

2y trước

Kenapa kena bersalin emergency czer sis?

sy la tu. keluar tanda masa 39w3d. bersalin 39w5d.

sma sis.