Tanda nak pregnant

Ada ke org yg demam dulu sebelum tahu dia pregnant?

48 Các câu trả lời

Ada. Saya!!! Pakej demam batuk selesma siap cirit birit 2 hari sampai merangkak pg toilet xlarat. After 3 hari camtu tau2 pregnant 6 minggu. Syukur alhamdullilah. Skrg dah 2nd trimester.

ada saya masa anak pertama demam pening kepala lepas lewat period 4hari terus pergi farmacy beli prengnantcy test naik 2 line masa tu dah 5weeks.

Saya. Pernah test sebelum tu sebab period lambat. Tapi tak nampak 2 line sangat. Dah demam pergi klinik baru tahu confirm pregnant

Saya dmm xlarat bdn xsedap masa tgh bcuti tp xtau masa tu mngandung, blk dri bcuti check upt 2 line dh 9minggu rupanya ☺️

Saya! Dah dua kali pregnant, dua2 kali tu demam. Pergi klinik, doc tanya bila last period baru perasan dah missed 😂

Sy dmm dlu.. 3ari dmm tp sy check msa tu x double line pun😅2 minggu lps tu kot baru double line tp pudar ja🥰

First pregnancy x demam cuma selalu pitam. 2nd baby rasa nak demam jer sebab badan rasa lemass sgt2 dan malas 😅

saya demam dulu, tapi ingtkan demam sebab penat kenduri belah lelaki, rupnya mengandung, siap suami demam sekali

Nk tanyak sya demam terok menggigil.Period lambat 5 hari tpi sya ada mkan ubat nn belok testt lgi pgi klinik

Saya dan suami dua2 demam sebelum tahu pregnant 🤭 alahan smua xde just demam je n xde selera makn je