terfikir...

ada ke orang bersalin tak sakit??

1 Trả lời

Ada x ya.. hehe.. sy pun trfikir psl ni.. tapi ada sy trbaca pnglmn d artikel asianparent ni ,,org tu ckp dia xdpt rsa kontraksi dn dipaksa meneran lepas tu dlm bbrapa minit dah lahir.. heheh.. sblm tu mmg org tu ckp rasa kontraksi sblm smpai hosp..cuma lepas induce tu yg dia x rasa lgsung.. 😅pelik kn..

2y trước

sbb tu jgn ambil epidurel atau ubat tahan sakit sbb sakit tu la yg buat minda kita set nk meneran baby dn bukaan rahim pun cepat.. InsyaAllah.. ☺️