Selera makan

Hi ada ke momy semua tiada selera makan masa 2nd trimester. Mulut ni rasa pahit je

3 Các câu trả lời

Atas org sis. Sy 2nd trim selera je compare to 1st trim. Masa 1st trim mkn sikit dh kenyang. Kena try and error apa mknan yg kena dgn tekak sis skrg ni. Apa2 pn jaga kesihatan ya :). Moga dpmudahkan urusan

Mungkin ikut badan. Saya first time mom, 1st trimester alhamdulillah takde alahan, tak mabuk. Masuk je 2nd trimester saya tak boleh bau nasi / tengok nasi. Mesti rasa loya. Selera makan pun berkurangan.

Semoga dipermudahkan urusan ye mommy. Aamiin 🤲🏻