31w

Ada ke mommy2 yg bsalin 31 week.. Sya pgi tdi trun darah, tu tnda2 nk bsalin ke

5 Các câu trả lời

semoga Allah SWT permudahkan semua urusan kita untuk brslin Aamiin semoga ibu dan baby shat dan dpnjgkn umur kita semua Aamiin

Ada rsa contraction x sis.?? Biasa turun drh tnda nk bersalin.. tpi tu lh kna tnya doc punc ape..

4y trước

Alahadlulillah, bby ok,sya pun ok..doa kn sya dmudhkn urusan bsalin yer sis..

Macam mana keadaan sis? Doc kata apa?

4y trước

Semoga takde apa apa yang teruk lah jadi. In shaa Allah, moga Allah permudahkan urusan sis

Amiin.. dh bersalin ke sis.?

dah pergi hospital sis? 😥

4y trước

Dah sis,tpi blum ada tnda2 nk bsalin,.. Just trun darah je pgi ni, ni kena tahan kt wad