ANAK TAKPANDAI TEPUK TANGAN LAGI WALAUPUN DAH SETAHUN DUA BULAN

ada ke mommy yang tahu cara nak ajar anak tepuk tangan? sebabkan anak saya dah setahun 2 bulan dia tkpandai tepuk tangan tapi dia dah pandai jalan panjat sofa cuma tepuk tangan belum lagi, kalau ada idea atau cara boleh share ye mommy ii semua 🥰 terima kasih 🤗#1stimemom #firstbaby

3 Các câu trả lời

sis sy nak tnya. anak sis umur brpa baru boleh tepuk tgn. anak sy skrg 10bln. tp tepuk tgn xboleh lagi..

Sis anak sy nk msuk 1 thun dh , pn sme x pndai tepuk tngan lg , dh puas ajar , lambai pn x nak , risau nya

8mo trước

Hii sis boleh sy tau perkembangan ank sis ?

Boleh ajak dia nyanyi sama2 sambil tepuk tangan.

3y trước

tq yee ☺️