Due date !

Ada ke mommy yang dalam ni due date 19hb 5 ? Dah ada tanda tanda belum ye ?

14 Các câu trả lời

Hi mummy , due date saya 24/4 now dh overdue , masih belom ada apa2 tanda . Doakan urusan bersalin saya dipermudahkan dan dipercepatkan . 30/4 kena serah diri bersalin induce. Hrap2 dpt bersalin sebelum kena serah diri🤲🏻🥰

2y trước

Terima kasih 🥰

saya due date 20/5..tapi seminggu lepas raya dah kena serah diri.. masih belum ade pape tanda.. just sakit belakang sikit2..sakit pinggang.. sakit peha.. lenguh2 je.. mengeras tu selalu la tp xtetap

2y trước

owh samela kite.. tapi sy 38w dah kena serah diri.. xsampai 2w lagi ni.. mcm2 dh ni perasaan.. moga urusan kite dipermudahkan khendakNya ye.. Amin3 🤲

Assalamualaikum..saya dah 39w 2hri..dah keluar lendir darah sikit..tu tanda bersalin ke..kluar hanya 1hri..esok nya tak kluar lagi..jdi confuse tnda bersalin atau tidak..ari2 dah sakit..

2y trước

sy pun time 39w2d klua lendir mcm tu and terus ke hsptl . bila doc check laluan dh buka 4cm trs kena warded after 2days terus bersalin

Saya 29/may . Tapi kemarin sya sakit perut mcm senggugut tu .. dalam sejam .. pastu tiada da smpi skrg . Cuma nya sakit pinggang sebelah kanan

belum ada tanda lagi... masih rancak kesana sini cari brg baby.. cari brg raya.. cuma ada rasa sengal2 ngilu dkt area ari2 je..

2y trước

sama laa, rasa sakit blah bwah rasa ngilu² dkt ari²

tanda bersalin tu sis. pergi je hospital terus lebih baik. Semoga dipermudahkan urusan bersalin sis 🥰

Sama laaa. blum lg ada tnda tp kerap sakit bawah. mngkin bby dh msuk laluan. pstu dok angkt ank 14kg.

saya 5/5 masih takda tanda2 😌 dah la gdm dc risau kena bersalin paksa 😂

2y trước

smela due date ngan saya, tanda ape pn xde gak 😂 semoga kte sme2 dipermudahkan urusan bersalin nnt. aamiin

Wah on my birthday hehe. Tapi saya lambat lagi bulan 10 😂

due 5/5 masih berhuha di rumah menanti tanda2 bersalin