Ttc prgnancy😢

Ada ke mengandung seminggu slpas priod.. mksd sya sllu kita kna tggu waktu subur baru kita cek upt kan.. ade x kat sini mngandung masa spatt nya waktu subur tapi bila test upt double line???

Ttc prgnancy😢
2 Các câu trả lời

uih awalnya nak check mengandung ke tk seminggu selepas period 🤔 ke tersilap antara OPK dgn UPT? sbb kalau nk dikata lekat dan berlaku persenyawaan masa waktu subur pun, saya tak rasa UPT akan terus naik double line waktu tu. Ambil masa few weeks juga. Kalau mcm tak yakin dgn test ni, boleh jumpa doktor cakap nk check beta HCG. Dr level HCG boleh tau mengandung dan dlm lingkungan minggu yg keberapa.