Ada ke macam tu

Ada ke mcm saya bru nk masuk 32 weeks , nk jln sakit . Nak bngun sakit . Tidur ngiring sakit , terlentang sakit . Dah tak selesa baby asyik tendang2 . Kencing2 pula

2 Các câu trả lời

normal .. sy pun mcm tu smpai skrg 39w lg tidur tak lena sbb sakit2 rusuk baby tekan masa baring.. blh minta suami urutkan bdn sblm tido bg lega sikit..

sy dulu mcm tu lah . mmg sakit sgt . tp menahan je . nnti sueuh suami urutkn . kurang sikit sakit