SIAPA KAT SINI GDM, 30W KENA MINUM AIR GULA LAGI.

Ada ke kena situasi sama? Berat badan consistent. BSP ok. On diet control. Tapi nurse info kena minum air gula lg skali. #seriusnanya #pleasehelp #firstmom #ingintahu #firstbaby #bantusharing

2 Các câu trả lời

kalau dh gdm x perlu pon mnum air gula lagi. sbb bacaan lps mnum air gula tu akan jadi lagi tinggi. sekali je mnum kalau 1st time dh sangkut. sister nurse yg bgitau sye.

2y trước

itu la. sy pn pelik. da la sy lg sbulan lbih je nk bersalin. sy punya la diet btl2. n bacaan sentiasa cantik. tiba2 kena mnum air gula lg. eh sy da pelik. kebetulan esok sy ada appointment jumpa pakar. so sy nk tnya hbis2 kt pakar tu. bkn apa. risau jd pape je mean gula mencanak pulak.