Baby kerap bergetar ..

Ada ke ibu2 masa mengandung baby kerap bergetar2 dlm perut.. pregnant ank first xde mcm Ni,, gerak biasa Jer.. No 2 Ni dia gerak2 tp kdg2 bergetar.. Sy Baru 30 week.

5 Các câu trả lời

Ye sama. ank kedua rasa mcm ni. yg pertama takda pun. mcm pergerakan yg sama je. berulang2 berapa minit. mcm sedu

saya kdg rasa mcm dia sedu tapi tktahula tu jntung dia ke paru2 dia ha gitu

5h trước

kalau Rasa mcm berdenyut2 tu baby sedu.. Kdg2 lama kdg2 kejap.

Samelh ngn saye...Masa first baby x da cmni...

21h trước

ha tulah.. Apa dia buat dlm perut tu ehh 😅 sampai bergetar , risau pulak kdg2.

normal

sama lah..

21h trước

kenapa ya ? 😅😅 kdg2 kuat kdg2 slow.