Ibu ambil booster Covid dan vaksin Influenza

Ada ke ibu ibu yang berpengalaman ambil vaksin booster Covid dengan vaksin Influenza...boleh share tak kesan2 dan ok ke selepas cucuk...? kat mana ibu ibu buat yea?

2 Các câu trả lời

saya ambil booster covid masa kandungan 20 minggu kot hari tu.. tak ada kesan sampingan apa2.. saya ambil di hospital sebab ada masalah kesihatan, mmg tak boleh ambil di ppv biasa.. vaksin influenza tak pernah ambil..

2y trước

owh...ok baik..terima kasih yea :) semoga Allah kurniakan kesihatan yg baik buat awk... 😊