BOLEHKAH BERPUASA KETIKA KANDUNGAN 22WEEK .

Ada kawan tu dia berpyasa sewaktu kandungan sudah sembilan bulan . selama sembilan hari dia berpuasa dia perasan pergerakan baby berkurangan . Tapi dia still tak pergi klinik/hospital . Hari kesepuluh dia berpuasa juga and time tuh dia ada check up baby . Time tuh lah nurse cakap baby dia tak bergerak terus buat check jantung baby apa semua , hujung hujung kena beranak paksa time tuh juga . Ada juga kawan yg cakap time dia pregnant 6 bulan so far berpuasa okay je tak ada apa apa berlaku . Boleh share pendapat sikit tak mommy ?

1 Trả lời

saya puasa jga masa preggy,tp time lapar betul2 berbuka jgak,tggal la.puasa 5 hri

5y trước

tuh lah takot dekat dalam baby tuh pape ke kita bukan nampak kan .