Sakit otot punggung

ada kah mommy pregnant 12weeks sini yg otot punggung dia rasa sakit hingga ke pinggang? is it normal? #ingintahu #pleasehelp

1 Trả lời

Saya berpengalaman gitu. Elakkan duduk/ diri dlm tempoh lama. Jaga postur dan senam sesuai kehamilan. Saya guna lumbar support pillow dlm kereta, dan bantal kecik kt rumah dan office

12mo trước

disebabkan sy kerja dalam ofis, mungkinlah kan sebab duduk terlalu lama? risau juga kadang2. btw thanks mommy 🩷