Cara mengurangkan batuk berkahak dan selesma budak 1 tahun 6 bulan

Ada ka tips untuk mengurangkan batuk dan selesma budak 1 tahun 6 bulan? batuk dan selesma dah seminggu.. dah pergi ke klinik tp tiada ubat kena bgi, risau dan susa hati setiap malam tak cukup tidur sebab anak selalu batuk2

2 Các câu trả lời

Cara saya usaha pulihkan batuk selsema; P 1. Pengudaraan yg bersih dan baik 2. Bawa anak keluar ke pantai / tamam 3. Minum air kosong secukupnya 4. Mandi air garam 5. Bagi anak makan buahan tinggi vitamin C contoh jambu batu 6. Elakkan manisan sebab bakteria suka manisan. Even susu pun ada manisan. 7. Bagi makan sup. 8. Urut dada dan belakang anak dgn minyak sesuai

saya pergi kk dapat ubt titis hidung brand rinz mungkin sis boleh cari dkt farmasi , selesema cpt kering dalam 2 ke 3 hari guna