perut kecil 36w

ada jgk x momy2 yg perut kecil wlaupn dh hujung trimester?? nurse sukat perut katanya dia dpt ukuran 30w 😩pdhl kndungn dh 36w, smpai 3 org nurse ukur😂.. msa scan 34w hritu doc xda plk cakap apa2 normal or kecill, huhu, risau plk klw nt ank lahir kecill je ,first babyy:)).. next week 37w dh nk admit ward bersalin awl 😥

13 Các câu trả lời

x kesah kecil ka besar ka yg pnting anak keluar sehat

sama la mcm sya perut kecil je

bby boy?

9mo trước

kdg2 ikut badan juga sis...mcm kawan sy...anak first baby gurl .. tp perut dh nampak sgt dh.. 🤣 nak lalu pun kena space besar sikit .padahal masih 2nd trimester.