susu badan

ada jbu2 yg stress x bila anak dh msuk 2 tahun ni masih keja nk mngempeng hisap susu badan..sedangkan susu mmg dh xdk dh..tpi dia nk jgk hisap mcm hisap puting tu saja2..ya Allah stress sgt..kadang sy smpai xboleh buat kerja apa..kena baring saja bgi dekat dia..klu x dia nnt mngis smpai hilang suara..kdng2 sy smpai terpukul dia..mnyesal bila tgk dia trtido lpas sy mrh2 atau pkul🥲 sy skng tgh pregnant 6 bulan .. emosi mental mmg xkuat bila bab susu badan bi.sy letih..dgn suami langsung x membantu🥲🥲🥲🥲#bantusharing #stressed #burnoutmum

1 Trả lời

Hi mommy. Klau mcm anak saya tak mengempeng pun still kadang kala nak juga saya duduk teman dia hehe. Kena cuba komunikasi dengan dia. Bagi buku ke mainan untuk distract ank tu ke. Mungkin sebab mommy pregnant so agak letih nak melayan badan sendiri dengan anak dan kerja rumah lagi. Moga dipermudahkan urusan ya mommy saya doakan. Part suami tu nak tak nak kena berkomunikasi cara baik minta dia bantu kerja di rumah atau minta jaga anak sekejap ke.