Due july 2020

Ada ibu2 yg due bulan julai 2020? Boleh share pengalaman hamil setakat ni?

31 Các câu trả lời

20 july. Kurg selera mkn, pahit mulut. Xleh bau dapur n ruang tamu. Xleh bau sabun 🤣🤣 pagi ok tapi petang ke malam jadi nak muntah.

Saya 14 july 2020..setakat ni penat nak layan mabuk sepanjang hari,susah nak tidur dan x lalu nak mkn..byk mkn buah je

Saya 24 Julai 2020...buat masa sekrang ok juga....tiada juga muntah2...cuma selalu cirit birit saja....

Sy dari 6week start alah muntah sampai skrg. 3x drip air. Dah krus dh ramai tgur cengkung dh muka skrg 😂

5y trước

Due kita sama

01/07 morning sickness , sakit kepala , tiada selera makan, malas nak tido je kerja😂

Sy 15 julai .buat mse ni sy alahan x leh mmasak ,bau tumisan tngok aym pn kembang tkak😂

5y trước

Hihi ad geng..semoga dpemudahkn urusan kita smua..❤

Me 🙋‍♀️ 31 july 2020. Alahan teruk, muntah2. Mkn tk lalu. Sabar jela

5/7 tp xde alahan, but sy ade gerd n anxiety, mencabar sikit pregnant kali ni

5y trước

Due kita sama..semoga dipermudahkan

setakat ni ok.pening dtg sesekali je.time nk tdr mlm

setakt ni baby ok..saya kuat mkn.due saya 3.7 nnt