Muntah puasa

Ada ibu2 sudah muntah hari ni selepas bersahur ? Adoii sy 6 bulan dah ni boleh pulak muntah pagi ni.. harap dpt tahan la berpuasa InshaaAllah

6 Các câu trả lời

sy 28weeks 4day masuk je trimester ketiga mula muntah blik..pg selepas sahur n selepas berbuka..jd mcm trimester pertama pula mkn je muntah... alhamdulillah puasa ok..bby pon ok..

sama dgn saya sis 6bulan lepas sahur muntah and lepas berbuka muntah. dia punya pening letih sngt puasa arini. alhamdulillah dpt puasa penuh harini

seronoknyer dpt pose penuh🥹.,sy ni cepat lapar walaupun sahur.,pkol 10pg dah lapar sampai pedih perut.,sy pun 24week

sy 27week 5day..dh bpa jam ja lg nk berbuka smlm tiba2 muntah, hari ni terus tk jd nk puasa

muntah tak lagi, tapi reflux ada sikit sebab baring kejap lepas subuh tadi 😅

Kalau muntah kira batal kan puasa?

7mo trước

tak batal jika tak sengaja