makan pedas

Ada effect x pada baby dalam perut kalau ibu makan pedas selalu ??

6 Các câu trả lời

Nnt jdi mcm sye sbb kerap mkan pedas tiba2 kena pedih hulu hati + gastrik. Alhamdulillah skarang da kurang. Mula2 kene sakit ya amat 😂

klau ble xpya mkn peds2 sis.. mcm bby sy bnyk merh2 dkt muka n mcm jerwt, doktr ckp effect mkn lada 😂😂😂..

5y trước

sama macam saya. MIL memang tak makan pedas. kadang loya sbb macam tak rasa 😂

Boleh mkn pedas tpi jgn selalu sis.. Tkot effect sakit perut or ape2 dkt baby

Boleh mkn pedas. Jgn pedas yg terlampau laa

Takut nt kena buasir...lagi haru biru

Effect mgkin akan pedih ulu hti