Glucose Test

Ada choice selain minum air gula ? Saya muntah balik first time minum gula. Jadi kena tukar hari lain, the problem is, perut saya tak boleh terima apa2 secara mengejut pagi hari sebabkan gastric and senang muntah if eat/drink something (Even a glass of plain water) before 9-10 in the morning.

1 Trả lời

Usually if nak introduce makan/minum pun, kena minum plain water but masuk sikit2 (A sip) before boleh telan anything else secara byk. Glucose test tu sekali minum byk terus kena telan pagi2