Nama bayi perempuan

Ada cadangan untuk gabungan nama bayi perempuan berakhir nama Medina di belakang ? Hehehe #firstbaby

2 Các câu trả lời

Nur Medina - Cahaya , Bandar Al-Madinah Maryam Medina - Ibu Nabi Isa AS , Bandar Al-Madinah Marissa Medina - Sopan santun , Bandar Al- Madinah Haura Medina - Wanita berkulit putih , Bandar Al-Madinah Ayesha Medina - Nama isteri Nabi Muhammad SAW , Bandar Al-Madinah

deolinda medina delisa medina 🤭🤣 jumpa nama ni dkt ig hehe rare, jarang dgr nama mcm ni