dah 39 weeks belum ada tanda :(((

ada cadangan tak macam mana nak kasi ada contraction, saya risau sbb anak first dan kalau boleh tak nak dia overdue#firstmom #ingintahu

4 Các câu trả lời

sy pn dh 39w4d belum ada tanda lgi..esok jumpa doc utk scan..hrap2 xde apa² mslah lah..kito ny neves sbb 1st time..

contraction ni dtg naturally, depends on bdn kita. klu belum ada contraction, means bby tak ready lg nk keluar.

Sama sis sy pun 39+2 dah ni 🥺 Tanda2 ada perut mengeras then sakit pinggang tapi tak beranak2 gak 😅

5mo trước

Hmmm bila baby nak keluar ni mama dia dah penat bawak perut ni 😅🫠

kerap berjalan sis, buat senaman itik dan kerap bersama suami 😆