Nk tanya ubat blackmores

Ada cadangan atau contoh gmbr tak vit brand blackmore yg sesuai untuk ibu mengandung yg baru 9 weeks.. cik abag suruh mkn ubat brand tu daripda mkn ubat yg amik dekat kkia.. mcm mne ye? #firstbaby #ingintahu #pleasehelp

2 Các câu trả lời

Kalau husband awak doktor, suruh dia belikan blackmores tu jenis mcm mana. Kalau dia bukan doktor, better ikut cakap kk. Saya pergi swasta pun dia minta makan ubat yg mcm kk supply.

2y trước

Ok tq sis

mkn je yg kk bgi. free je. lgi pon ikut condition u n bby dlm kandungan.

2y trước

Ok tq sis