Bahaya tak makan som tam masa hamil?

Ada baca sebelum ni, makan betik putik bahaya sebab getah dia boleh sebabkan keguguran. Ada siapa2 ada pengalaman ke? Dah makan dah sebelum ni, ok ja..tapi sekarang ni hari-hari saya rasa nak makan som tam😅

5 Các câu trả lời

kalau nak makan untuk rasa2 tu boleh kot tp kalau untuk makan selalu tu better jangan.. awal2 ni kena jaga betul2 plus makanan thai biasanya ada cuka semua tu

Saya pon dah termakan awal2 hari tu langsung x terpikir psl getah betik sis bila baca ni baru tau Alhamdulillah nasib baik semua ok2 je

Saya termakan masa 10 weeks hari tu. Alhamdulillah okay je Allah jaga kandungan saya. Skrg dah 14 weeks.

sy makan smua makanan thai masa pegi travel kat hatyai nenas masa 4 weeks ok je..

Jangan makan dah. Bahaya getah betik.