Due 13/6 ada yg dah bersalin ke?

Saya nk tanya ad yg bersalin dah ke due 13/6?? Sy masih mengeras dan sakit pinggang..lepastu ad keluar mcm keputihan yg keluar ikut kemaluan,adakah itu normal?? #SeriusTanya #firstmom

2 Các câu trả lời

simptom sama ..pagi ni makin sakit pinggang n tulang bawah,takde tanda lagi..masih fasa contraction palsu,baby kerap je mengeras

normal.

3mo trước

kalau dia mcm jeli, tu lah mucus plug. dia tutup lubang serviks supaya infection susah nak masuk ke baby. tapi jangan risau. selagi belum bersalin dia boleh regenerate semula. mengeras sakit pinggang tu contractions, tapi kalau tak makin kuat/rapat2, boleh abaikan je dulu.