Saiz payudara

Ad x siapa thu cara nk sma besar layudara sbb adk suka sblh knan..kri dya kurg walaupun sllu bg..

1 Trả lời

size payudara wanita adalah berbeza dia takan sm dgn yg sebelah info ttg payudara : Payudara tidak sama saiz merupakan sesuatu yang normal Jika anda masih lagi melalui proses akil baligh, normal jika payudara bersaiz sedikit berbeza. Namun, jika payudara tidak sama saiz, kemungkinan besar payudara anda akan kekal tidak simetri hingga anda menginjak dewasa. Tidak ada rawatan untuk merawat keadaan ini.

2t trước

dh buat tp sma jgk..klau dya minum sblh..kan membesar..nnti lpas 2 thn breast kekal besar mcm tu atau mcm mna..maaf la first mom