Hai mommy Hamil 6 week tapi masih mnyusukan ank first 1 tahun 1 bulan..

Ad tak mommy2 yg masih mnyusukn bf ank first tp dh prgnat anak kedua..sye mnyusukn ank first smpai puting sakit...n sye dmm...pastu takpa ke kite susukn ank first ke kene wean off? Mommy ad pnglaman x? #ingintahu #pleasehelp

2 Các câu trả lời

sy masih dbf anak sulung 2y4m skrg ni 😂 pregnant dah 8w.

6mo trước

Sy pun samaaa.. Masih bf anak sulung 2 years skrg pregnant 6 weeks.. Tpi bdan rasa lembik je n slalu lapar.. Mgkin sbb bf kot 😔