supplement utk susu ibu meriah.

Ad ke apa² supplement utk susu ibu byk? puasa ni susu drop pulak.

6 Các câu trả lời

Boleh try minum cinch shaklee. Saya bukan penjual shaklee ke ape 🤣 saya just pelanggan setia shaklee sahaja 😊 Bagi saya, bila saya ambil shaklee time tengah menyusu sambil berpuasa ni, dia boleh kurangkan rasa lapar dan bagi tenaga. Susu pun tak drop dan saya rasa cukup untuk baby saya sebab setiap kali pam dapat la dalam 3oz 4oz macam tu. Tapi mungkin depends pada penerimaan badan awak macam mane. Tak salah nak mencuba ☺️

2y trước

Kannn 😂 sampai basah2 baju tak sempat nak pam

susu ibu x perlu kan supplement. yg penting jaga demand and supply. tapi bila kita krg mkn and minum susu pon boleh drop. mcm sye kalau kurang mkn and minum susu drop. so sye puasa takat mana kemampuan sye. selalu sampai pkul 9 10 je. lps 2kali pump, mmg mengigil lapar. so sye berbuka je.

2y trước

xde mslh pon nk buka kalau x larat. buat takat yg larat je.

saya mkn yg ni... alhamdulilah susu ok... saya xmintak susu byk2. cukup untuk baby saya kenyang dh alhamdulilah

sy makan supplement mamomz. meriah betul susu. n minum nestum yg perisa ada prune dgn kurma tu

saya tak amalkan suplemen pape , just makan lobak putih , air masak ... dah mencukupi ...

minum horlicks panas dgn roti jagung kadang biskut oat krunch