pregnancy

Actually, I'm weird, which one is right? so see doctor he thinks about last time, 9weeks. then this day i go scan then close to new 5w4d scan, which right? im very confiuse ..

3 Các câu trả lời

Sama la... ikut kiraan period n nurse.. kata 9weeks... tp scan doc swasta kata 7weeks... minggu nie scan d kk kata baby kecik sgt... entah la... x Tau nk agak Mana betui... just jaga diri betui2 smpai baby 4bulan.. inshallah

Maksudnya dulu doc scan 9w, skrg 5w? Kalau ikut period sepatutnya berapa?

6y trước

ohyeke, ok baiklah. tq