Nak Tanya? Kandung makin membesar Tapi baby Masih belum terlihat.. Apakah tu normal?

9minggu kehamilan

4 Các câu trả lời

cba prgi scn klink swsta dlu..nti scan tu tjuk kt kk..biasa 9 mnggu BBY dh Ada dlm kantung tu..sb DH nk msuk 3 buln kndugan..sy scn Ms 5 mnggu lbih bru Ada kantung sje

2y trước

ye biasa ape² scn swsta dlu..kerajaan klau awl kehamilan Dy ultrasound je..dlm bpe mnggu klink gomen tu scan..tpi biasa dye nk tngok yg Kita scan swasta tu sb nk tngok date dye dgn swsta sme x atau lbih kurg cmtu lah..sb biasa kerajaan Dan swata ksi date beza skit je..

cuba klinik lain swasta kadang tgok scanner tu jugak ada klinik scanner perlu mata batin... biasanya 9 weeks da nmpak kantung

ya kan.. Mula2 tu sudah Ada kantung baby.. tpi scanning ke 9 minggu.. Kandung makin membesar cuma bby Jak belum kelihatan..

normal..sbb baru 9 minggu..kalau doc scan pun kena zoom. byk kali..sbb bby tu halus sangat2 baru build..

2y trước

owh.. ya lah.. Sebab scanner yg besar sudah rosak.. Yg tu pun pakai yang kecik.. DR mmg ckap kurang nampak lah..😅.. Thank sebab dah bagitau..🥰🥰