nak mintak pendapat 38minggu 3hari

9/2 nie sya dh 38minggu 5hari tapi kena refer pakar o&g doktor kk bagitau klau baby xdak malasah diorang akn sruh bersalin trus tapi sya xdak masalah apa? cuma hb rendah skrng dh naik dh alhamdulillah .. sya nak tnya samaada 9/2 nie sya xpergi pakar o&g blh x sbb sya xnk laa kena paksa bersalin #mntkpendapatbknkecaman

1 Trả lời

Jgn risau ibu 38 week tu bby dh matang.. Klu sy pergi jer sbb doktor yg sarankn, Lgpom ibu mesti xsbr nk tgk bby kn.. Cpt LAHIR cpt hbs pantang xlma lg nk raya

2y trước

btui tu tapi tu laa