Suka makan buah sahaja, makanan lain makan kadang2 muntah balik.

9 weeks,, ada ke yang sama macamni, tapi kalau makan muntah @ taknak makan yang lain kadang2 jadi shacking badan.

1 Trả lời

saya. masa 1st trim mmg kerap makan buah. yg tuh je bole masuk n tak muntah.

2y trước

Oo yeke.. Sy makan nasi pun x sampai 10 minit kluar balik. Sekarang ni lansung tak ada selera nak makan, semata2 buah je boleh masuk. Risau jugak kdg2 tu.