"Morning Sickness"

9 weeks 4days...rasa pahit saja lidah ni.morning sickness tiada la pula sangat,tapi asal petang Dan malam,rasa mual Ada ...."nightsickness" feel so nausea...erghh..

1 Trả lời

Bertabahla ye sis..saya masa mengandung anak sulung start pkul 4ptg kat ofis da mula berpeluh2 sejuk menahan mual sampai la pkul 4 pagi..balik kerja lpskan maghrb mmg tdo terus dgn xmandinya..isyak pun bangun da pkul 4 pagi..tapi pagi sblm pergi kerja saya bole lagi bersarapan dgn selera tapi bila makin petang tekak, lidah mulut mula rasa payau..setiap hari smpai 14minggu lebih saya punya alahan mcm tu..tapi lepas tu hilang sendiri..selera makan pun dah kembali macam biasa cuma saya sblm mngandung mmg xsuka kopi, tp masa mngandung saya ada habis hidu bau kopi siap ada uncang kopi dalam handbag..