keguguran

8w1d Allah tumpangkan rahim mummy utk anak tersayang ? dari smlm mmg semacam je perut .. td pagi menggigil2 cramp sgt perut .. 1145am seketul darah .. mcm see through juga .. maafkan mummy syg ? 1pm darah seketul besar lagi keluar .. 4 hari mummy on off light bleeding .. hari Jumaat ini baby tinggalkan mummy ?

1 Trả lời

awak da pergi hospital? sabar banyak2 ya sy pun dah 2x keguguran week 10 & 12. sy gugur last year dec 2019, feb 20 lekat dan may 20 gugur. jgn lupa berpantang, urut apa yg ptut dan kita cuba lg ;)