Keguguran at 5th week

Boleh saya tahu kalau gugur at 5th week usually berapa lama period keluar ? Bila kita tahu per d&c ? #pleasehelp

2 Các câu trả lời

Tak sure sbb sy gugur masa 12minggu. Sama cam period 5 6ari beza sy gugur keluar kantung semua sekali. Pastu die keluar ketul2 daging dah tak turun darah sy pi scan rahim. Alhamdulilah kosong so tak patah nk pi cuci. Yg penting kena scan pastikan rahim clear kalau tak nnt jd bende lain

Saya gugur 5w bleeding 3 hari shj suku pad. fresh blood mcm isi kan