Waktu Bacaan BSP

8.00 pg - bacaan pertama 10.00 pg - bacaan selepas sarapan 2.00ptg - bacaan sebelum/selepas makan ? 8.00 mlm - sebelum makan malam Saya terlupa&confius pukul 2ptg ni bacaan ambil sebelum/selepas puasa pukul 12tghari.. Someone help me.. Terima kasih 😊😊😊

1 Trả lời

salah niii cara awak. last buat 2jam selepas makan malam. bukan sblm makan malam. 1st bsp sebelum breakfast. x kira la pukul berapa pon. kalau kata breakfast pkul 9, dlm 845 boleh buat. lps tu 2 jam selepas breakfast. kalau pkul 930 habis breakfast, kira buat selepas 2jam dari 930 tu. bukan 2jam lps amek bsp 1st. ikut last wktu breakfast tu. 2ptg nii xbuat pon xpe. buat sebelum dinner. kalau dinner pkul 9mlm buat dlm pkul 850 pon boleh. last skli 2jam selepas makan. kalau stop mkn tu 930, buat 2jam selepas 930. btw, bsp x perluuuu puasa. boleh mkn mcm biasa.